Shinedown – Dal az emberi lét tüneteiről

Hard Rock Magazin

Még tavaly nyáron adta ki a Shinedown a 7. albumát, amely menetrendszerűen megjárta a Billboard magaslatait. A lemeznek már a harmadik dalához készítettek hivatalos videót, amely ráerősít az emberi lét velejáróiról szóló dalszövegre.

A 2001-ben megalakult floridai Shinedown sikersztoriját mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden eddigi albuma platina vagy arany minősítést ért el, hogy a rengeteg Billboard charttopper dalról ne is beszéljünk. Hazánkban is komoly rajongótáborral rendelkeznek, kétszer is felléptek nálunk, először 2018-ban, aztán pedig tavaly az Iron Maiden vendégeként.
A ’Planet Zero’ albumot a Covid-világjárvány idején írták olyan érzékeny témákat is érintve, amelyektől korábban elzárkóztak, végül nyáron jelent meg az anyag CD-n és vinylen, az A Symptom Of Being Human című dal már a harmadik, amelyhez „rendes” videót készítettek Lewis Cater rendezésében.

„Nagy örömmel tesszük közzé vadonatúj videoklipünket, amely az A Symptom Of Being Human című dalunkhoz készült. A dal felér egy jó nagy sóhajtással, amit a folyamatosan változó világunk problémáival szembesülve hallatunk. Mindenkinek megvan a maga története, az emberi lényeket ez különbözteti meg a másiktól. Mindannyian megélünk hullámhegyeket és hullámvölgyeket életünk során, ki vagyunk téve próbatételeknek és a mindennapi élet kihívásainak, amelyeket elfogadni kell, nem elmenekülni előlük. Éljetek át minden pillanatot a lehető legteljesebben, és ne aggódjatok, ezek csak az emberi lét tünetei. Reméljük, hogy tetszik a kisfilmünk, amely szépen kiemeli ezt az érzést.”

Az alsó hivatalos playlistre klikkelve az egész album végighallgatható a hivatalos klipek, illetve videóanimációk kíséretében.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.