Rolling Stones – Paul McCartney és Ringo Starr is játszik az új albumon?

Hard Rock Magazin

Egyes hírek szerint Paul McCartney és Ringo Starr játéka is hallható lesz a megjelenés előtt álló új Rolling Stones-albumon.

Amiről csak poénkodtak az elmúlt időszakban – miszerint a Rolling Stonesnak nincs dobosa és basszusgitárosa, a Beatlesnek pedig csak dobosa és basszusgitárosa van, és igazán összeállhatnának –, most lehet, hogy megvalósul.
Szóbeszéd kering arról, hogy Paul McCartney feljátszott basszusrészeket a soron következő új Stones-albumra, és Ringo Starr is közreműködik az eddig még hivatalosan be nem jelentett lemezen. Los Angelesben zajlottak a felvételek, de az még nem tiszta, mely dalok kapnak végleges formát, azt sem lehet tudni, hogy Paul és Ringo ugyanazokon a felvételeken szerepel-e, azt is mondják, hogy az anyag lassan a keverési fázisban van.
Az elmúlt pár évben Mick Jagger, Keith Richards vagy Ronnie Wood is elhintette, hogy lesz új album, ám eddig semmi konkrétumot nem osztottak meg ezzel kapcsolatban, egészen idáig. A producer Andrew Watt, akinek munkáját 2021-ben Grammy-díjjal jutalmazták, dolgozott Glenn Hughes gitárosaként is, valamint Ozzy Osbourne legutóbbi és azt megelőző lemezének producere volt.
Történelmi adalék: 1963-ban a Rolling Stones egyik korai sikere az I Wanna Be Your Man volt, a dalt John Lennon és Paul McCartney írta.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.