Nervosa: újabb távozás – Mia Wallace is kilépett

Fémcsajok

Lassan követhetetlenné válnak a Nervosa háza táján zajló események. Az eredetileg brazil, magát mára nemzetközi bandává kinőtt formáció körüli kavarodások a görög Eleni Nota kilépésével kezdődtek, akinek egészségi problémákkal kellet szembesülnie, kezelésekre szorul, emiatt pedig nem nagyon tudott volna huzamosabb ideig távol maradni hazájától, ugyanekkor Mia Wallace-nak családi problémák miatt kellett otthon maradnia.

Nanu Villalba érkezett a dobok mögé, ám karrierje a csapattal kérészéletűnek bizonyult, pár hét után ugyanis tisztázatlan körülmények között elhagyta a Nervosa fedélzetét. Nem sokkal később Helena Kotina került a zenekarba gitárosként, akkor még arról szóltak a hírek, hogy a mára egyedüli eredeti tagként megmaradt Prika Amaral csupán egy második gitárossal szeretné kibővíteni az együttest, és amint lehetséges, Mia visszatér köreikbe. Január végén az énekes Diva Satanica, alias Roció Vázquez is kereket oldott, indoklásában a bandán belüli nézeteltérések szerepeltek.

Ma értesülhettünk arról, hogy a formáció megtalálta új dobosát a bolgár Michaela Naydenova személyében, de ha ez a sok fordulat még mindig nem elég, Mia Wallace bejelentette, hogy nem tudja tovább folytatni a zenekarral közös munkát.

 Egy igen nehéz pillanat az életemben. Úgy gondolom, aki közel áll hozzám, átérzi ezt. Nem tudom tovább csinálni azt, amit szeretek, turnézni és a zenének élni, ennek egész egyszerűen az az oka, hogy megrekedtem bizonyos helyzetekben. A szívem tele van szomorúsággal, de nem tarthatom az embereket bizonytalanságban emiatt. 

312175853_648830300035711_9138749796425177843_n.jpg

Többé nem maradhatok a Nervosa tagja, nem várakoztathatom Prikát az örökkévalóságig, hiszen jön egy új album. Az egyetlen, amit tehetek most, hogy hálámat fejezem ki a Nervosának mindazon izgalmas élményekért, amit kaptam, és amint lehetségessé válik, újra hallatok magamról. Támogatni fogom Prikát, hiszen ő nemcsak a zenésztársam volt, hanem ő az egyik legjobb barátom is. Pont ezért olyan rohadt nehéz számomra ez a döntés. Azonban az élet kegyetlen, olykor fejet kell hajtani előtte és amit csak tudunk, meg kell tennünk a túlélésünkért. Mindig zenész maradok, vissza fogok térni a színpadra. Most, 24 év után azonban lassítanom kell, remélem, mindannyian megértitek. 

Szeretettel Mia

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.