Attack Attack! – Két videót egy csapásra

Fémforgács

A napokban egyből két vadonatúj videót is közre adott az amerikai metalcore/post-hardcore vonalas Attack Attack!. Dark Waves és Paralyzed (Until We Meet Again) dalaik videói itt nézhetőek meg, melyekről az énekes Chris Parketny így beszélt:

A Dark Waves arról szól, hogy üldözünk valakit, vagy valamit, ami lehetséges, hogy nem is annyira jó a számunkra. Emiatt mi úgy érezzük, mintha a káoszuk, vagy rögeszméink rabjai lennénk. A Paralyzed egy könnyebb tétel, ami a veszteségekkel való megbirkózásról szól, és azokról az emberekről, akiket magunkra hagyunk, midőn meghalunk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.