Clouds Taste Satanic – Mesék a megszállottságról járványidején

Fémforgács

Tales Of Demonic Possession címmel február 3-án jelent meg a New York-i instrumentális / post-doom metalos Clouds Taste Satanic nyolcadik albuma. A közel 80 perces, 4 tételes lemezük témáját a pandémia időszaka szülötte és ihlette.

Az album egyik főtémája a megszállottság mentális betegség formájában, amelyet a világjárvány súlyosbított. Egy olyan lemezt akartunk készíteni, amely másoknak is, sötétnek, nehéznek és kihívásokkal telinek tűnik. Minden tétele tükrözi a múlt ambícióit, a jelen nyomasztó voltát és a jövőre vonatkozó óvatos optimizmust.” – mondta Steven Scavuzzo gitáros, aki lemezük két tételéhez rövidebb pszichedelikus képvilágú klipeket is készültek.

A teljes lemez itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.