Acod – Cryptic Curse

Fémforgács

A dallamos, szimfonikus betétekkel tűzdelt black/death metalt játszó francia Acod alighogy befejezte az előző év végén megjelent Fourth Reign over Opacities and Beyond című ötödik nagylemezét, már jelentkezett is egy újabb kiadvánnyal. A Cryptic Curse nevet viselő három számos kislemez február harmadikán kerül megjelenésre az avant-garde black metal banddákra kihegyezett Les Acteurs de l’Ombre Productions jóvoltából.

Az átkozottul jól sikerült nagylemez után nem is gondolhattunk arra, hogy ennyi energia maradt még a bandában. A Cryptic Curse kisalbum kapcsán nem azt tapasztalhatjuk meg, hogy mi nem fért fel az albumra, hanem egy teljes értékű, friss zenei koncepciót kapunk, mely tagadhatatlanul annyira jól eső, mint a Pokol melege a hideg februári időben. Az biztos, hogy az Acod megkerülhetetlen név lesz a stílus szerelmeseinek. Lentebb meghallgatható a kislemezről közzétett The Mask OF Fate című nóta.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.