From The Sky – Megjelent az ’Antarktika’

Hard Rock Magazin

A streaming szolgáltatóknál mától meghallgatható a From The Sky ’Antarktika’ című albuma, holnaptól pedig a HammerWorld magazin mellékleteként CD-n is elérhető lesz országszerte.

A H-Music gondozásában jelent meg a From The Sky második albuma ’Antarktika’ címmel. A lemezről így mesélt korábban Tari Szabolcs frontember: „Az ’Antarktika’ a ’Rex’-en megkezdett zenei és lelki utazás folytatása, egyben azok lezárása is. A 2022-es év során megjelent négy kislemez hűen megmutatta, hogy ezúttal milyen hangulatok fogják uralni a lemezt. Ezek összessége mégis egységes képet rajzol ki, ugyanis a hideg, télies atmoszféra remekül egyben tartja a dalok stíluskavalkádját. Szövegeik ezúttal is személyes hangvételűek, egy-egy önálló történetet mesélnek el.”
A megjelenés után sem áll le a zenekar, hiszen az album címadó dalával, az Antarktikával bejutottak A Dal élő show-jába, március 19-én pedig az egykori Queensrÿche-frontember Geoff Tate előtt melegítik be a Barba Negra Blue Stage színpadát. A koncertre jegyet a Rock1 rendszerében lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.
Az alábbi hivatalos lejátszási listára klikkelve a teljes ‘Antarktika’ végighallgatható:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.