Toxic Twins Project – Március végén jön az első lemezük

Fémforgács

Március 31-én érkezik a Toxic Twins Project első albuma, a Poisoned by Music. A projektet a hazai metalélet két jól ismert arca, Jozzy (ex-Wendigo, ex-Leander Rising,The Hellfreaks, Live Life Hard) és Kozy (ex-Wendigo) hívta életre 2021-ben.

Kozyval 2010-ig a Wendigo zenekarban zenéltünk együtt és a karantén alatt kezdtünk újra együtt dolgozni. A projekt mottója: Poisoned by music, ami arra utal, hogy a zene mennyire fontos szerepet tölt be mindkettőnk életében, és valójában ennek is köszönhető, hogy újra elkezdtünk együtt dolgozni. A Toxic Twins alapvetően két zeneszerző és multi-instrumentalista tagból áll, és a dalainkhoz olyan hazai énekeseket hívunk meg, akiknek a hangja és egyénisége az adott dalhoz a legjobban passzol, illetve akiknek a pályafutását, tehetségét csodáljuk, és akikkel szívesen dolgoznánk együtt akár egy, akár több dal erejéig.” – mesélte korábban Jozzy a projekt születéséről.

Az említett számos vendéggel elkészített daluk és videójuk után most Mirage címmel itt egy újabb, amiben a Wendigo egykori, a Wall Of Sleep, az At Night I Fly és az Afrer Crying jelenlegi énekese, Bátky Zoltán “BZ” vendégeskedik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.