Új koncertvideó és egy háromszámos EP az Omentől

Haverock Közösség

Új koncertvideó és egy háromszámos EP a hazai metal színtér patinás csapatától, az Omentől: Látszatkirályság

Három számos minialbummal jelentkezett a Nagyfi László vezette Omen zenekar, és ehhez időzítve az EP címadó dalához készített koncertvideót is publikálták. A klip felvételeit az augusztus 12-ei, Budapest Parkos Totális Metal nagykoncerten rögzítették (Máthé Péter – Cameleon Records), a kisfilm vágása és az utómunka Andrics László érdeme.

Az online felületeken elérhető minialbum mindhárom dalát Tóth Károly Carlos jegyzi, és ezzel az anyaggal mutatkozik be a banda új szövegírója, Kovács Enikő Edyko.

Felvétel: Jung Norbert – Jarvi Music Stúdió
Keverés, master: Cserfalvi “Töfi” Zoltán – Denevér stúdió

Omen – Látszatkirályság (hivatalos videoklip / official video):

Omen – Látszatkirályság (H-Music Hungary 2022)
Dallista:
01. Görbül a tér
02. Kikövezett út
03. Látszatkirályság

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.