Inny – Villám a palackban

Fémforgács

A portlandi post-hardcore noise trió az Inny a napokban mutatta be The Soup and its Mass című aranyos kis számát, ami a december 16-án megjelenő második lemezük Pipins egyik dala. A Brody M (gitár/ének), Dan O’Hara (basszusgitár), Toby Edelhart (dob) új kilenc dalos lemezük számait a világjárvány idején alatt vette fel, és keverte a banda otthoni stúdiójában.

“Én is sokakhoz hasonlóan a nagy ‘H’ hardcore-on nőttem fel, és majd sokkal később a zenei fülem fejlődésével felfedeztem az Unwound és az Isis kiterjedtebb hangjait. Élveztem ezeknek a bandáknak a rétegeit és textúráit, a zenéjük mélyebb zsigeri pillanatait. Valami hasonlót akartam csinálni némi emo és punk bevonásával. A The Soup and its Mass így keletkezett. Mintha csak villámot akarnál egy palackba befogni.” – mondta a dalról Toby Edelhart.

A lemez két további dalát az alábbiakban lehet meghallgatni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.