Dupla Uriah Heep koncert a Hungexpo Kongresszusi Központjában

Haverock Közösség

Vasárnap jubileumi dupla Uriah Heep koncert a Hungexpo Kongresszusi Központjában – Mick Box üzent a rajongóknak

2022. december 11-én, vasárnap kerül sor a Uriah Heep 50 éves jubileumi koncertjére. A legendás angol hard rock zenekar a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Plenáris termébe egy két blokkból álló dupla előadással érkezik.

Mick Box-nak, a csapat alapító tagjának, gitárosának üzenete a magyar rajongóknak:

 Covid miatt többször elhalasztott 50 éves jubileumi koncertturné a Uriah Heep – immár több mint öt évtizedes – munkássága előtt tiszteleg. A zenekar egy két részes műsort ad – az első felvonásban egy színházi jellegű, egyedi akusztikus előadást hallhat a közönség, a rövid szünetet/átszerelést követően pedig a második blokkban egy teljes értékű rock koncert részesei lehetnek az esemény látogatói.

Az este során természetesen a legnagyobb Uriah Heep slágerek – Lady In BlackEasy Livin’July MorningStealin’ – is felcsendülnek a Mick Box vezette együttestől, aki mellett a már több mint három és fél évtizede a zenekarban játszó Bernie Shaw énekes, és Phil Lanzon billentyűs, valamint a kétezres évek elején érkezett Russell Gilbrook dobos, és Davey Rimmer basszusgitáros lép színpadra.

A két részes műsorban a már az égi zenekarban játszó egykori zenésztársakról – Ken HensleyDavid ByronLee KerslakeJohn Wetton, és John Lawton – is megemlékeznek majd.

Jegyek a Rock1 oldaláról rendelhetők, valamint a helyszínen is kaphatók.
https://jegy.rock1.hu/uriah-heep-50_20221211

Az esemény oldala:
 www.facebook.com/events/424528999215239

Menetrend:
18.00 kapunyitás
19.30 akusztikus program
20.50 rock koncert

Fontos, praktikus információk:
– kérjük időben érkezzetek
– a helyszínen ingyenes ruhatár működik
– a koncert előtt, a szünetben közben büfé üzemel, ahol kártyás fizetés, illetve HelloPay kártyás feltöltés is biztosított
– a rendezvényre a BKK járatsűrítéssel készül 17.00-18.00, valamint 22.30-23.30 között

Bejárat: a II. Kapu mellett lévő CK Kongresszusi Központ főbejáratánál

Megközelítés:
10-es busszal az Örs vezér teréről.
37-es villamossal Kőbánya felső vasútállomásig, onnan gyalogosan.
Pillangó utca metró megállótól gyalogosan.
Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról, az Albertirsai úton történő ingyenes parkolással.

10-es busz információk:
A 10-es buszra a BKK mindenkori díjszabási és utazási rendje érvényes: a járat nem ingyenes, csak érvényes vonaljeggyel, bérlettel lehet rajta utazni.
A busz körjárat, ami az Örs vezér teréről indul és oda is érkezik vissza, a rendezvényhez a II. Kapu megállónál kell leszállni.

– 2022.12.11. 17:00-18:00 között 15 percenként, csuklós busz
– 2022.12.11. 22:30-23:30 között 15 percenként, csuklós busz

A busz ezen kívül vasárnap nem közlekedik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.