Judicator – The Majesty of Decay – új videó

Fémforgács

The Majesty of Decay címmel osztotta meg új videóját az amerikai power metalos Judicator. A videó dala november 25-én megjelent hatodik nagylemezük címadója, amiről így beszéltek:

A videót egy régi barátunk, Austin Bentley készítette, imádjuk érte. Célunk az volt, hogy felelevenítsük a régi filmek esztétikáját, mintha csak egy poros VHS szalagot néznétek. Ennek köszönhetően kapott egyfajta álomszerű, de ugyanakkor mégis pokoli hangulatot ez a dal. Irtóan büszkék vagyunk a végeredményre.

A banda The Majesty of Decay lemeze az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.