Entheos – Új videó és jövőbeli tervek

Fémforgács

A Chaney Crabb énekesnő és Navene Koperweis dobos / gitáros alkotta amerikai progresszív, tech-death vonalas Entheos a napokban tette közzé új kiadójuk a Metal Blade Records égisze alatt megjelent single-daluk az In Purgatory hivatalos videóját. A dalban, illetve a videóban vendégként Evan Brewer basszusgitáros szerepel.

Ezt megelőzően Absolute Zero daluk videóját adták ki. Két videójuk mellé az alábbi üzenetet fűzték:

Az Absolute Zero és az In Purgatory egy új éra kezdetét fémjelzi az Entheos életében. 2023-ban további új zenékre számíthattok tőlünk!

Jó hír, hogy a duó 2023. március 23-án, az Archspire Tech Trek Europe” turnéján nálunk is fellép a Psycroptic és a Benighted társaságában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.