Tavasszal Budapesten is fellép a Be Well

Nuskull Magazin

A 2019-ben alakult Be Well felállása nem kisebb nevekből áll, mint Aaron Dalbec basszusgitáros (ex-BaneOnly Crime, ex-Converge), Mike Schleibaum gitáros (Darkest HourBeasts of No Nation), Peter Tsouras gitáros és Shane Johnson dobos (mindketten Fairweather, Olympia) és Brian McTernan énekes (BatteryAshes), aki producerként olyan bandák lemezein dolgozott az elmúlt 20 évben, mint a Bane, a Darkest Hour, a Hot Water Music, a Thrice, a Cave In vagy a Turnstile. 

A hardcore-zenekar végre Európában is turnézik, méghozzá Budapestre is benéznek egy koncert erejéig március 15-én. A Dürer Kertben rendezett bulin a budapesti Touch fog nyitni, akik egyébiránt másnap Csehországba is elkísérik a főzenekart. Minden további infó az eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=aNP3zz9BiKY

//www.youtube.com/watch?v=egViBeKeVw8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.