Így hangzik a Within Temptation The Reckoning-ja Amy Lee-vel!

Fémcsajok

Javában zajlik a holland Within Temptation és az arkansasi Evanescence Worlds Collide elnevezésű turnéja, amelynek keretein belül a két együttes közösen járja a világot. A turné eredetileg 2020 őszére lett betervezve, ám az akkor tomboló covid-19 járvány miatt többször halasztásra került.

November 30-án Amszterdamban, a Ziggo Dome nevű koncerthelyszínen lépett fel a két zenekar. A kezdetben gótikus-szimfonikus, mára modern hangzásra áttért Within Temptation The Reckoning című dala 2018 őszén jelent meg, amely a "Resist" című albumon kapott helyet, és a Papa Roach-frontember Jacoby Shaddix vendégénekelt benne. Nem kis meglepetés fogadta a rajongókat, amikor a szám közepén a színpadon termett Amy Lee, és közösen énekelték végig a szerzeményt.

Azonban Sharon viszonozta a kedves gesztust, így az Evanescence Use My Voice című dalában ő is feltűnt Amy mellett. Eredetileg is hemzsegett a vendégművészektől a szerzemény, így nem volt kérdés, hogy ezt a számot Sharonnal közösen adják elő.

Íme, két videó:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.