Deprived of Salvation – Jön az új EP

Fémforgács

December 9-én jelenik meg a Deprived of Salvation új EP-je When Stones Bleed címmel. Az EP-re 4 új dal és egy régebbi daluk, a The Era Of Disdain újrakevert / masterelt változata fog felkerülni. Az EP-n helyt kapott korábbi single-daluk a Disintegrate, aminek videója itt látható.

A banda élőben legközelebb december 17-én, a Tales Of The Morbid Butchers 10 éves jubileumi partyn és közönségtalálkozón fog játszani.

Deprived of Salvation – When Stones Bleed

(Deprived of Salvation)

1. Heart Of The Abyss

2. When Stones Bleed

3. The Rejects Of Being

4. Disintegrate

5. The Era Of Disdain (Эпоха презрения)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.