Leszakad hidak!!!! Itt az EARLYBIRD

Haverock Közösség

2022. november 25-én érkezett az Earlybird zenekar új dala, a hozzá készített szöveges videó kíséretében a zenekar YouTube csatornáján, s egyúttal a Spotify-on is.

A csapat 2018-ban alakult Earlybird zenekar névvel. A hamarosan megjelenő első nagylemezéről a nyáron a PetőfiTV-n debütált Vért a vízzel után egy újabb tételt mutat be. A szöveges videóval megtámogatott Leszakadt hidak a hasonlóan a korábbi dalhoz egy lendületes, ugyanakkor dallamos post-rock szerzemény, ami  a belső világunk problémáit boncolgatja.


“A leszakadt hidak valójában a feszültségek zenén keresztül való feloldásáról szól. Számunkra a zene sok problémát és nehéz élethelyzetet könnyebbé tud tenni, “csak” figyelnünk kell rá, hogy ez megvalósuljon. Illetve ebben a dalban is spoken word-be öntöttük a gondolatainkat, am
i sajátos jellemzője a zenekarnak.” – mesélik az új dalról.

A zenekar egyébként a DIY szellemében működik, maguk készítik a felvételeket és a grafikai munkákat és a videókat is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.