Újult erővel tombol a színpadon Floor Jansen

Sokkolta a Nightwish-rajongókat Floor Jansen október végi közleménye, amelyben leírta: mellrákot diagnosztizáltak nála, és műtétre lesz szüksége. A bejelentés után két nappal túlesett a beavatkozáson, egyúttal azt is elárulta: kilátásai igen pozitívak, így joggal bízik abban, hogy hamar felépül.

Egy héttel ezelőtt jelentkezett újra az énekesnő - posztjában megkönnyebbülve hozta a rajongók tudomására, hogy rákmentes, de a biztonság kedvéért februárban sugárterápiára kell mennie, hogy megakadályozzák a daganat kialakulását.

November 20-án, Belgiumban startolt a Nightwish európai turnéja, amelynek keretein belül december 20-án a magyar közönség is láthatja a zenekart a Budapest Sportarénában.

Floor a következőket írta közösségi oldalaira arról, milyen érzés is újra a csapattal zúzni:

Elképesztő érzés az elmúlt hetek hullámvasútja után ismét a színpadon állni! Bizonyos szempontból ez olyan, mint egy belső utazás. Rengeteg érzelem kavarog bennem, miközben a csodás Nightwish-dalokat énekelem. Micsoda kezdés! Annyira hálás vagyok, hogy újra játszhatunk, és hogy a megpróbáltatások után képes voltam rá! A közönség energiája és csodálatos emberek -a zenekar és a stáb tagjai- segítettek abban, hogy végigcsináljam, noha még nem teljesen épültem fel. 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.