A magyar punk nem halott!-megjelent a Counter Clockwise új lemeze

Rockvilág.hu online rockmagazin

A hazai punk és hardcore egyik fiatal, ám annál erősebben köztudatba robbanó, néhol szemtelenül nyers, néhol meglehetősen bulizós zenekara a Counter Clockwise új hanganyagot hozott napvilágra, “Szó Szegik, vagy Bennszakad” címmel.
A korongon 9 dal található, és a stílustól megszokott 2-3 perces dalok mellett kapott helyet 1-2 hosszabb dal is, így a lemez hosszúság abszolút fedi az LP követelményeit.

A dalok pörgősek, húzósak, és erősen melankolikusak. A Counter Clockwise dalaiban továbbra sem dominál a vidámság vagy az életigenlés, azonban a szövegeket végighallgatva mindig van valamilyen emberi tartás, intelligencia, amitől nem éretlen panaszkodás a zenekar üzenete.  Az albumot önmaguk rögzítették, Vári Gábor (Miracle Studio) keverte és masterelte, az artworköt pedig Bödecs András (AAAprojekt) készítette.

A lemezt Budapesten november 26.-án mutatják be az Analog Music Hall-ban, a Helo Zep! és a Dirty Dawn társaságában. Elővételes jegyek még elérhetőek:
COUNTER CLOCKWISE / HELO ZEP! / DIRTY DAWN @ Budapest / Analog Music Hall

Egy beharangozó klipet is kihoztak, amit a korong egyik húzótételéhez, a “Szakaszok”-hoz készítettek. 

 

Az új album elérhetőségei:

Spotify: https://open.spotify.com/album/5yOpBuorIbruhXmHicyap6?si=v130Ghu3SSqHVUSKj2G0RQ
Apple Music: https://music.apple.com/us/album/sz%C3%B3-szegik-vagy-bennszakad/1654170713
Youtube:
https://youtube.com/playlist?list=PLothMDwc5hN8GP5OBypycy5CzKA2w0Dbs

 

Borítókép: Portréka

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.