Woodstock Barbie – Cats & Goats! – klippremier

Fémforgács

Cats & Goats! címmel mutatta be új dalának videóját a stoner/blues-rock vonalas Woodstock Barbie zenekar. A dalt, illetve a videót az osztrák Mother’s Cake frontemberével, Yves Krismerrel készítették el. Minderről a banda aranytorkú énekesnője, Szandra így mesélt:

Nagyon élveztem a közös munkát Yvesszel. Nem volt még ilyesmiben részem, ezért kihívás volt a számomra, hogy egy teljesen idegen emberrel írok dalt, ráadásul úgy, hogy egy másik országban van. A nótát végül korunk internetes sztár-állatkái ihlették, és talán mondhatom, hogy a dal önmaga paródiája, illetve szinte már saját magát “oltja”. A verse részek leginkább napjaink olyan celebjeiről szól, akikbe még annyi tehetség sem szorult, mint egy Oh Long Johnson macskába, vagy egy rikoltozó kecskébe… Hatalmas kedvencem ez a dal!

A banda jelenleg 2023 februárban megjelenő új kislemezük a Witch of the Dice dalain dolgozik. Tavasszal újabb európai turnéra indulnak, és többek között fellépnek a horvátországi a Bear Stone fesztiválon.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.