Sorrowful Land – The Cold Gray Fog Of Dawn – Lemezelőzetes

Fémforgács

Bejelentette új albumát az ukrán melankolikus doom/death metalos Sorrowful Land. A multi-instrumentalista Max Molodtsov által működtetett one-man projekt Faded Anchors Of The Past című lemeze 2023. január 27-én fog megjelenni a Black Lion Records gondozásában. Lemezéről elsőként The Cold Gray Fog Of Dawn dalának szöveges videója látható, amelyben a műfaj olyan jól ismert zenészei vendégeskednek, mint Stefan Nordström (Soliloquium, Desolator, Ashes Of Life) és Henrik Ekholm (Hadriel, ex-Within The Fall).

A The Cold Grey Fog Of Dawn az album legmelankolikusabb dala. A szövegét Stefan Nordstrom írta. A dal egy kora reggeli utazásra invitál egy képzeltbeli ódon óvárosban. Persze ez egyfajta allegória. Ezen kívülimát Henrik Ekholm háttér-vokálozik benne, miközben Stefan a fő énekszólamokat adja. És ne hagyd ki azt a hátborzongató zongorajátékot… garantáltan a borzongás fog végigfutni a gerinceden!” – mondta Max az új dala kapcsán

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.