Red Cain – Fisher King – dal és klippremier

Fémforgács

Fisher King címmel mutatta be új single dalának hivatalos videóját a kanadai modern progresszív metalos Red Cain. A dalt a Wheel of Time című fantasy sorozat ihlete, ami egyben jövőre érkező új nagylemezük első felvezetőjeként debütált.

A Fisher King dal eredetileg már 10 évvel ezelőtt; vagyis jóval a Red Cain létezése előtt megszületett, szóval igazán fantasztikus élmény volt feleleveníteni, újraírni, revitalizálni ezt a nótát. A Fisher King hűen tükrözi következő albumunk, ami magán viseli a Red Cain jellegzetes “melancholy & rage” stílusát, de ugyanakkor felfedezhetők benne a Kindred: Act II lemez death metal-elemei is. Emellett mélyen hangolt, sludge-szerű riffek, illetve nyers és durva vokálok párosulnak a megszokott dallam-világgal.” – közölte a banda.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.