The Howling Void – Februárban érkezik az új lemezük

Fémforgács

A funeral doom metalos The Howling Void projekt négy év után tér vissza új, komor hangulatú Into Darkness Ever More Profound dalával. A dal 2023. január 6-án érkező azonos című lemezük újabb előzeteseként látott napvilágot.

Nyolcadik nagylemezükként megjelenő Into Darkness Ever More Profound lemezükre négy borús, nyomorúságos atmoszférájú nóta kerül fel, melyek közül az elsőként kiadott Deeper, Darker Waters című daluk az alábbiakban hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.