Venues – Cravings – új videó

Fémforgács

Cravings címmel mutatta be új single-dalának videóját a női-frontos post-hardcore / modern metalos német Venues. A dalról Lela Gruber így nyilatkozott:

A Cravings a függőségektől való megszabadulásról szól. Nem számít, hogy drogokról, anyagi dolgokról vagy emberekről van szó. Nem könnyű megszabadulni attól, ami csak a szakadék felé sodor, mivel a függőség gyakran olyan ragyogó fátylat visel, ami elfedi a valóság szemünk előtt. Ezt a lépést megtenni és búcsúzni egyszerre kimerítő és nagyon bátor lépés. A Cravings megírása bátorságot adott nekem, és remélem, ez mások számára is így tesz, vagy legalábbis arra ösztönzi őket, hogy őszinték legyenek önmagukkal.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.