Új dalt mutatott a Sanguisugabogg, február elején érkezik a következő lemez

Nuskull Magazin

Aki kicsit is behatóbban követi az ohiói Sanguisugabogg munkásságát, az tudhatja, hogy a death metal-kvartett nem csak iszonyú fárasztó mémek gyártásával üti el az időt, hanem masszívan dolgozik az új lemezén is. Nos, a várakozásnak vége, február 3-án érkezik a banda második teljes albuma Homicidal Ecstasy címmel a Century Media Recordsnál.

A srácok most ki is adták a cucc első ízelítőjét, ami egész egyszerűen csak a Pissed névre hallgat, és pontosan azt a gyomrost adja, amit eddig is megkaptunk a kiadványaiktól. A nótát és a hozzá készült klipet rögtön lehet is csekkolni a prózai dallista után:

1. Black Market Vasectomy
2. Face Ripped Off
3. Pissed
4. Testicular Rot
5. Hungry for Your Insides
6. Skin Cushion
7. A Lesson in Savagery
8. Narcissistic Incisions
9. Mortal Admonishment
10. Proclamation of the Frail
11. Necrosexual Deviant
12. Feening for Bloodshed

Azt pedig reméljük, senki nem felejtette el, hogy a zenekar nálunk is bemutatkozik november 19-én, vagyis most szombaton az Instantban, az év egyik legrohadékabb buliján, a Full of Hell, a Jad és a Fleshprison társaságában. Az elővételes jegyek már kipörögtek, de a bejáratnál még meg tudod váltani a behoppot a nettó arconpörgésre.

//www.youtube.com/watch?v=PXDoLIdfXIg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.