A Heriot melegít februárban a Rolo Tomassi és a Holy Fawn előtt

Nuskull Magazin

Majdnem egy teljes év csúszással február 9-én kerül megrendezésre a Dürer Kertben a brit Rolo Tomassi következő hazai koncertje. Ahogy azt ilyenkor már megszokhattuk, a fellépő zenekarok közt is történhet változás: sajnos a Pupil Slicer kihullott az etapból, viszont a helyükre egyenesen két zseniális banda is érkezik. Az egyik az arizoniai Phoenixből származó Holy Fawn a maga sejtelmes shoegaze/poszt-hc/black-keverékével, akik amúgy az egy hónappal ezelőtti Cult of Luna-bulin nyitottak volna, de helyüket végül a francia Birds in Row zsákolta be.

Tegnap lett bejelentve, hogy a másik vendégzenekar a szintén angol Heriot lesz, akik zsenge koruk ellenére rakéta sebességgel törnek előre egyedi, zajos, ipari grind-hardcore-jukkal. A legjobb pedig az egészben, hogy mindhárom banda idén jelentkezett új anyaggal, szóval lesz mit bemutatni három hónap múlva idehaza.

További infók és jegyek az eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=9yVxzkR1GjI

//www.youtube.com/watch?v=zFwd2kIP4aE

//www.youtube.com/watch?v=TF-RzrTUILA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.