Klippremier: Catalyst Crime – Chasing The Ghost

Fémcsajok

Tegnapelőtt írtuk meg, hogy nemzetközi felállással rendelkező Catalyst Crime új videóval készül.

Bár a mozimetalt játszó zenekar már 2017-ben megalakult, első albumukra 2021-ig kellett várni, ekkor jelent meg debütáló lemezük, amely a csapat nevét viselte, kritikánk pedig ITT olvasható róla.

A Zoe Marie Federoff énekesnő által vezetett formáció a Condemn Me to Chaos című számmal mutatkozott be, amelyet az ex-Amaranthe-os Jake E közreműködésével elkészített Cognitive Dissonance követett. Mindkét dal szép eredményeket ért el, és azt is tudni lehet, hogy a banda nekilátott második korongja felvételeinek.

A mai napon érkezett meg az ígért kisfilm, íme a Chasing The Ghost:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.