Februárban Soilwork és Kataklysm a Barba Negrában

Nuskull Magazin

Jövő tavasszal közös EU-turnéra indul a svéd Soilwork és a kanadai Kataklysm. A körút hazai állomása február 25-én lesz a Barba Negra piros színpadán. A két főzenekaron kívül fellép még a szimfo/prog/death metalt játszó, bostoni Wilderun, plusz lesz egy másik különleges vendég státuszú banda is, akiket később jelentenek be.

A Kataklysm a legutóbbi, 2020-as Unconquered lemezére helyezi a hangsúlyt a turnén, míg a Soilwork az idén nyáron megjelent – sorban a tizenkettedik – Övergivenheten albumot mutatja majd be. Ez volt egyébként az utolsó lemezük, aminek a szeptemberben elhunyt gitárosuk, David Andersson még részt vett az elkészítésében.

//www.youtube.com/watch?v=Ku-rjJ5HXyU

//www.youtube.com/watch?v=fBKixj7XAHU

//www.youtube.com/watch?v=kbGm3aidL1o

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.