November 3-án érkezik az új Xandria-dal

Fémcsajok

Májusban mint egy főnixmadár, született újjá közel ötéves tetszhalott állapotából a német illetőségű Xandria a Reborn című dal képében. Miután 2017 szeptemberében Dianne van Giersbergen kivált a csapatból, a legénység Marco Heubaum alapítót leszámítva teljesen lecserélődött, új frontasszonyuk pedig a görög-francia származású Ambre Vourvahis lett, akit rögtön a mély vízbe dobtak, hiszen a Visions of Atlantis-szel indultak turnéra. A zenekar hazánkban is koncertet adott, amelyről ITT olvashattatok beszámolót.

Szeptemberben megérkezett a második dal is Ambre énekével, You Will Never Be Our God címmel, ma pedig az együttes bejelentette: november 3-án hallhatjuk a harmadik szerzeményt is a készülő új albumukról, amelyről eddig nincsenek infók. A dal a Ghosts címet viseli majd, és egy kis ízelítőt is közétett a banda a Facebookon:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.