Tallah – Lemezelőzetesek

Fémforgács

November 18-án The Generation Of Danger címmel jelenik meg a Max Portnoy dobos vezetet nu-core vonalas Tallah új albuma. A lemezről máris itt van az újonnan megjelent For The Recognition videójuk.

A The Generation Of Danger egy konceptalbum, ami egy zseniális tudósról, akinek elege van abból, hogy a szőnyeg alá söprik. Miután az őt alkalmazó többmilliárd dolláros vállalat elismeri legújabb, díjnyertes találmányát kirúgják, ő pedig megtorolja ezt rajtuk. Arra kényszeríti őket, hogy vegyenek részt a tudomány világa eddig valaha látott legnagyobb kísérletében.

A The Generation Of Danger új korszakot jelent a Tallah zenéjében. Összességében nehezebbé váltunk ezzel az albummal, miközben olyan elemeket is megérintettek minket, amikkel korábban soha nem kísérleteztünk. Rengeteg új hangzás jött be a zenében és a dalírásban egyaránt, és tehettük még anélkül, hogy feláldoznánk a Matriphag-val kialakított alaphangzásunkat.

Tallah – The Generation Of Danger

(Earache Records)

1. mud_castle

2. The Hard Reset

3. Stomping Grounds

4. The Impressionist

5. Shaken (not stirred)

6. For The Recognition

7. Of Nothing

8. Dicker’s Done

9. Telescope

10. Wendrid

11. Headfirst

12. Thistle

13. How Long?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.