Pierce The Veil – Találd meg a Nirvanat

Új zenei videót mutatott be az amerikai punk rock Pierce The Veil. Pass The Nirvana című daluk videóját Jaime Valdueza rendezte a zenekar pedig az alábbiakat fűzte hozzá:

A Pass The Nirvana arról a sok szörnyű traumáról szól, amelyeket Amerika és a világ fiataljai az elmúlt néhány évben átéltek. COVID, szalagavatók, ballagás nélkül, felkelés, iskolai lövöldözés… és még folytathatnánk a listát. Az életüket úgy dobálták fel, mint a ruhákat a szárítóban, miközben az országunkon belüli feszültségek beszivárogtak otthonainkba, barátaink és családjaink körébe. Számunkra ez a dal egy eufórikus leválást jelent erről a szorongástól és stressztől, valamint a béke, vagy a nirvána valamilyen formájának megtalálásáról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.