Old Tower – Tales of the Mad Moon (Old-School Dungeon Synth)

Megjelent az új Old Tower lemez, amit kb úgy várt a dungeon synth közösség, mint a messiást. Nagyon sokat nem tudok, vagy talán nem is akarok írni erről lemezről, mert olyan élményt nyújt, amit azt embernek magának kell felfedeznie, amennyiben fogékony rá.


A Tales of the Mad Moon, nagy újdonságokat és megfejtéseket nem tartalmaz, de ez nem róható fel egy ambient/dungeon synth albumnak, legalábbis én így gondolom. Ezek dalok fantasy festmények, meg nem írt forgató könyvek és még nem játszott kaland modulok soundtrack-jeként funkcionálnak. Pontosan ezért szerethető az egész, úgy ahogy van. Igazság szerint nézem a Hatalom Gyűrűi sorozatot, de nagyjából egy hangjegyre nem emlékszem belőle, ami valóban hozzáadott volna, az amúgy is kétséges minőséghez, így szeretném javasolni, hogy a továbbiakban az OLD TOWER írja dalokat hozzá!


Köszönöm a figyelmet, Ríszpekt és Tisztelet!

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) ópiumbarlang nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.