Aftermath – Mi, emberek vagyunk a hősök

A chicagói old-school crossover thrasher Aftermath a napokban tette közzé hamarosan megjelenő harmadik albumának, a No Time To Waste címadó dalának szöveges videóját.

A No Time to Waste készülő album címadó dala, ami olyan üzeneteket közvetít, melyekkel mindenkinek élnie kell a mindennapi életében. Szabad fajként nincs vesztegetni való időnk. Mindenki, akivel csak ma beszél, azt mondja, hogy valami nincs rendben ebben a világban. Ezt a zsigerükben érzik, mint ahogyan mi is. Ezért is buzdítjuk arra az embereket, hogy ébredjenek fel, mielőtt túl késő lenne. A dal lényege az egységről és az összefogásról szól, ami által legyőzzük kölcsönös ellenségünket. Minden nagy történetnek van egy hőse és egy gonosztevője. Mi, emberek vagyunk a hősök ebben a dalban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.