Dirty O’Keeffe – Amikor négy barát hülyéskedik

Heavy Water címmel adta ki új videóját az amerikai  all-star rockbanda, a Dirty O’Keeffe. A zenekar tagságát Christian Martucci (Stone Sour), Billy Gould (Faith No More), Dave Raun (Lagwagon) és Steve Shepard (Trash N’ Privilege) alkotja. Új daluk videója mellé Billy Gould az alábbi infókat adta:

Nincs túlgondolás, nincs előre kitalált okoskodás, csak néhány jóbarát, akik zajongtak egy kicsit. Azt kell, hogy mondjam, a járványhelyzet kihozta belőlem a legjobbat. Erre a tökéletes példa a Dirty O’Keeffe, ami négy zseni hülyéskedésén alapszik. Még szép, hogy fasza lett, ami kisült a dologból!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.