Avatarium – Stockholm – új videó

A Candlemass testvérének is tekinthető svéd doom metalos Avatarium október 21-én az AFM Records kiadásában adja ki ötödik lemezét Death, Where Is Your Sting címmel. A lemezre nyolc vadonatúj dal kerül fel, ami mellé egy öt tételes bónusz CD is érkezik. Harmadik előzetesükként Stockholm daluk fekete-fehér szöveges videója ismerhető meg, amiről Jennie-Ann Smith énekesnő ennyit árut el:

Stockholm… ez a dal a reményről és a bátorságról szól, és arról, hogy folytassuk a legsötétebb órákban is.

A zenekar 2023 tavasza végén, nyarának elején a Swallow The Sun vendégeként egy kisebb európai turnéra indul, aminek keretén belül hozzánk is lejutnak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.