Them Damn Kings – Klippremier – The Pill

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Them Damn Kings eredetileg Jef Rhodes gitáros / multi-instrumentalista / énekes egyszemélyes hard rock-projektjeként alakult meg. A New Jersey-származású Jef egy tapasztalt és komoly hírnévvel rendelkező hangmérnök / hangtechnikus, aki az elmúlt két évtizedben olyan híres metalbandákkal dolgozott és turnézott együtt, mint az Opeth, a Cradle Of Filth, a Highly Suspect, a Lacuna Coil, a Watain vagy a Mayhem.

Rhodes új projektjét egy másik zenész, a Lacuna Coil dobosa, Ryan Blake Folden egészíti ki. A páros Rise Up címmel vette fel a debütáló albumot, mellyel az a céljuk, hogy felelevenítsék a ’90-es évek elejének hard rock / metal / grunge-világának dicső korát. A formáció bemutatkozó nagylemeze két éven keresztül készült, mire nemrégiben végre megjelenhetett. A Rise Up albumról most egy friss videoklipes dalt osztott meg a csapat: ez a The Pill:
Jef Rhodes nem mellesleg egy “gyilkos” turné-bandát is összeállított, mivel a jövő évben nagyszabású lemezbemutató turnékat kíván lebonyolítani a csapat!
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.