Project:Fated – Megjelent a Kristálypohár EP

A stúdióprojektként indult és jelenleg online formában próbáló és működő hazai csapat, a Project:FatedKristálypohár” címmel jelentette meg bemutatkozó EP-jét, melynek kapcsán a zenekar (Gazsó Krisztián: dob, Tolnai Gábor: gitár, basszusgitár) megosztott velünk néhány információt a megalakulásukkal és a további terveikkel kapcsolatban.

Elsősorban Project-nek neveznénk a felállást, mivel Krisztián BP-en, Gábor pedig Németországban él. Így a klasszikus értelemben véve nem illene ránk a “zenekar” megnevezés, sajnos az a létforma kivitelezhetetlen. Nincsenek próbák, koncertek. Online vagyunk jelen a zenei életben. Fated, mert hisszük, hogy ennek így kellett lennie, így volt megírva. Project mivoltunkból adódóan úgy gondoljuk nem is kell semmilyen stílus mellett letenni a voksunkat. Bármi jöhet a jövőben, amivel elégedettek vagyunk.”
„Mivel kettőnket tekintjük állandó tagnak, így azt a nem egyszerű megoldást találtuk ki az énekes pozícióra, hogy mindig felkérünk valakit ismerettsegi körünkből, a zenei világból. Lovas-Mitru Tímea (Trunessia) neve még egyeseknek ismerősen csenghet X-Faktoros múltjának köszönhetően. Timi “kézenfekvő” választás volt. Krisztiánnal korábban együtt zenéltek, mindenki ismerte egymást, így nem volt kérdés személyét és tehetségét illetően. Első 3 dalunk tehát az ő közreműködésével készült el. Szerintünk fantasztikusat alkotott. Mit várhat el a hallgató? Három dalt, három különálló karakterrel. A metal újradefiniálását nem -és nem is cél-, viszont változatos dalokat, kemény riffeket, dallamokat, fogós éneket/refréneket minden további nélkül. Tradicionális metal, modern köntösben.” 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.