Élő felvételen a Lunatic Pisces dal a Mentes / Pavesi gitárduótól – Jövőre érkezik a második album

Mentes Norbert, a Hungarica vezetője/gitárosa kisebbfajta meglepetésként 2020-ban egy akusztikus latin/flamenco nagylemezzel jelentkezett, amelyen a félig olasz származású (a Big Brother első szériájában is szereplő) Renato Pavesi volt a partnere. A Renastencia című album dalai fokozatosan kerültek fel a YouTube-ra – a Terra-hoz egy nagyszabású videoklip is készült Császár Tamás rendezésében, Fogarasy Mariann topmodell vendégszereplésével -, most pedig a Lunatic Pisces felvételét osztják meg a közönséggel.

Mentes Norbert & Renato Pavesi – Lunatic Pisces (Studio Performance):
Mentes Norbert helyzetjelentése:
“A covid első hullámának betörésekor rögzítettük 2020-ban a ‘Renastencia’ című nagylemezünket. Élőben! Akkor nem lehetett koncertezni, ezért egy ‘studio performance’ megmozdulás keretén belül az összes dalt feljátszottuk kettesben Renato-val. Ennek a felvételnek egyik – eddig még nem publikált – darabjával jelentkezünk, a sorozatból a ‘Lunatic Pisces’ dalt tesszük most közzé. A megjelenés apropója pedig az, hogy hamarosan visszatérünk! Igaz, az olasz most még Londonban van, de a tervek szerint még idén újra elkezdünk koncertezni, jövőre pedig egy új albummal szeretnénk jelentkezni, távmunkában már dolgozunk a dalokon.” 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.