Diabology – Zsigerbe és arcodba vágó tömény fém

Fémforgács

Október 7-én, pénteken érkezik a Los Angeles-i székhelyű, szemtelenül fiatal black-thrash brigád, a Diabology második lemeze Father of Serpents címmel.

A Father of Serpents megírása közben megragadtuk az alkalmat, hogy felfedezzük a metal különböző műfajait, és úgy ötvözzük őket, hogy ne távolodjunk el követőinktől. Inkább egy újszerű, egyben izgalmas lendületet akartunk adni a dalainknak. Lírailag a zenekar egy hatalmas mélységet tár fel, amely magában foglalja a mitológia, a fantázia világ, jelent társadalmi kérdéseket és a csótányokkal való szexet. Az eredmény 44 percnyi zsigerbe és arcodba vágó tömény fém.

Kedvcsinálóként itt van néhány videójuk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.