Callejon – Lemezelőzetesek

A germán metalcore Callejon október 28-án adja ki 10. nagylemezét Eternia címmel. A 11 számos lemez az idén 20 éves jubileumát ünneplő album pályájának egyfajta összefoglalójakét fog megjelenni a Warner Music gondozásában.

Az Eternia kétségtelenül egy felnőtté váló mű. Amellett, hogy egy új mérföldkő a zenekara történetébe a története még korántsem ért véget. Rendkívül aktuális és politikailag, emellete elítéli az idő, a végesség és a változás megértését.”  – mondta Bastian “BastiBasti” Sobtzick énekes.

A lemezről máris itt van három videójuk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.