Blackhoney – Megjelent a második lemezük

Infected Consciousness címmel jelent meg a hazai alter/groove/sludge metal vonalát erősítő Blackhoney zenekar második albuma. Új lemezük hét éve, 2015-ben megjelent debütáló Karma Saliva lemezük után jött ki.

Fogadjátok sok szeretettel a második nagy lemezünk, az Infected Consciousness, kilenc darabját. A dalok az elmúlt évek gyümölcsei. Olyan éveké, amely alatt mindahárman ráléptünk a fejlődés mentális próbatételekkel kikövezett útjára. Ahogy haladtunk ezen az úton, úgy lettek ezek a dalok a fejlődésünk visszatükröződései és váltak menedékké számunkra. Ami a miénk, az legyen hát a tiétek is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.