Betegsége miatt kilép a Crystal Lake-ből Ryo Kinoshita énekes

Amennyire megállíthatatlannak tűnt az utóbbi időben a japán Crystal Lake, és már többen az új Parkway Drive-nak kiáltották ki őket (ha már Winstonék újabban eléggé “elfaterosodtak”), annyira nagy csapást kell most elszenvedniük: Ryo Kinoshita énekes, aki 2012-ben csatlakozott a bandához, és lényegében az egész brigád egyik húzónevévé is vált, elhagyni kényszerül most szeretett “családját”.

A döntés mögött egy igen szomorú tényező áll: Ryónál öt éve alkalmazkodási zavart diagnosztizáltak, ami egy szorongáshoz hasonlító pszichés betegség, és leginkább az ember viselkedésére van hatással. A zenész a lenti közleményében kifejti, hogy volt olyan, hogy egyáltalán nem tudott aludni, máskor meg napokat feküdt át, illetve előfordult, hogy fellépés előtt egyszerűen nem tudta abbahagyni a zokogást.

Ryo ennek ellenére borzasztóan hálás az elmúlt tíz évért a csapattársainak, a rajongóknak és a crew-nak is, és sosem fogja elfelejteni a közösen átélt élményeket. A zenekar egyelőre egy rövidke mondattal kommentálta az eseményeket, miszerint új időszámítás kezdődik a Crystal Lake történetében, és ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem áll módjukban abbahagyni. Ryónak pedig innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

//www.youtube.com/watch?v=FDfULT61drM

//www.youtube.com/watch?v=FLzTJruD98I

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.