Ellende – A végsőbukás érzése

Szeptember 30-án jelenik meg az osztrák underground black metalos Ellende negyedik lemeze Ellenbogengesellschaft címmel. Az immáron 10 éve a színtéren lévő banda lemezének záró single-dalaként a Freier Fall hallgatható meg, amit a banda főnök, LG így kommentált:

A Freier Fall a harmadik kislemezes dal a szeptember 30-án megjelenő új lemezünkről. Ez az előzetesek záró tétele, ami ironikusan a végsőbukás érzésével és a Todesangst-tal foglalkozik, tudva, hogy a végén úgy is meg lesz a szándék várt hatása.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.