Antropofagus – Ahol sötétség van, mi abból táplálkozunk

Az olasz brutális tech-death metalos Antropofagus bejelentette új albumát, ami október 28-án Origin címmel jelenik meg az Agonia Recordsnál. A frontember Francesco ‘Meatgrinder’ Montesanti szerint:

Az Origin a banda banda eddigi legteljesebb albuma. Nagyon elégedett vagyok a munkával a maga teljességében: az album felépítésétől a produkcióig, amit Davide Billia vitt végbe az MK2 stúdiójában. A járvány ugyan fizikai korlátokat okozott, de időt is hagyott arra, hogy a saját tempónkban dolgozzunk új lemezünk dalain, így az eddiginél jóval magasabb szintre jutottunk. Mindannyian kivettük belőle a részünket és szívünket-lelkünket beleadtuk. Az eredmény egy nagyon gyors album lett, amely soha nem veszít lendületéből. A borítót és az összes grafikát Stefano Mattioni „Viron 2.0” készítette, amiről úgy vélem ez az eddigi legjobb borítónk. Ez egy olyan zenekart tükröz, amely modern, de soha nem veszélyezteti az igazi Death Metal alapjait.

A 10 számos lemezről Hymns of Acrimony daluk videóját tették közzé, amiről Paolo Chiti énekes és dalszövegíró így mesélt:

A Hymns of Acrimony egy remek felvezetője az albumnak. Sok különböző forrás inspirált ezt a dalt, ahogyan az album más szövegeit is. Merítettünk Lovecraft mindenütt jelenlévő Necronomiconjából a sumér démonológiából az egyiptomi mitológiából és olyan klasszikus filmeken át, mint az Ördögűző vagy a Pokolkeltő, az modernebb modernebb filmek, mint az Üressé, vagy a Stranger Things sorozat. Ahol találtam némi sötétséget, abból táplálkoztam a dalszövegeimnél, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Ez az első lemez, amit felvettem a bandával, és remélem, hogy az én énekstílusom elnyeri a régi Antropofagus rajongók tetszését, és talán még abban is segít, hogy újakat szerezzünk.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.