Kawir – Újrakiadások és egy új élő videók

A görög black metalos Kawir újra kiadja hét klasszikus lemezét a Pagan Records-on keresztül. Az újbóli kiadások első tétele október 20-án jelenik meg digipak-CD és bakelit formátumban. Az újra kiadások a következőket tartalmazzák:

1.  Προς Κάβειρους (To Cavirs)  –  bónusz számokkal kiegészítve

2.  Arai  – soha nem jelent meg bakeliten

3.  To Uranus  – 7” EP még sohasem jelent meg bakeliten 

4. Νυχτός τελετήσιν (Nyxtos Teletisin): 20 Years of Recordings (compilation) + kiadatlan EP és split anyag

5.  Epoptia  – soha nem jelent meg bakeliten

6.  Ophiolatreia –  bónusz számokkal és még soha nem jelent meg bakeliten

7.  Ισόθεος (Isotheos)  – bónusz számokkal

Az újra kiadás örömére a zenekar két új élő videót adott ki, melyeket Athénban forgattak 2020 februárjában.

Nagyon büszkék vagyunk erre az együttműködésre. Ezek az újrakiadások 30 éves kemény munkánkat tükrözi. Minden albumot teljesen újramasztereltünk, és bónuszszámokat is hozzátettünk,  legutóbbi athéni koncertünkről pedig itt van két élő videó.

https://youtu.be/jXuv9GF—IQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.