Megérkezett az első részlet a HitRock történetét feldolgozó zenés riportfilmből – Pénteken ismét dedikálnak a vén csavargók

zenekarfotó: Teleki Josefina Timea Blanka

A napokban jelent meg a HitRock együttes új koncertalbuma, a „Csili Live!” CD a H-Music Hungary gondozásában, melynek első kiadásához 16 oldalas ismertető, DVD-melléklet, illetve QR kóddal lehívható filmzenealbum is jár. 

HitRock: Nem az én világomban élsz (Csili Művelődés Központ 2021): www.youtube.com/watch?v=Vbkuzjtb1N8

A stílszerűen csak „A vén csavargók”-ra keresztelt zenés riportfilm gazdag koncertvideó kínálatából a fiúk elsőként „A vén csavargó halála” című klasszikus rockhimnusz 2021-es felvételét hozták nyilvánosságra. Mely örökzöld dal születésének és befutásának történetét is megismerhetjük a riport-részletekből, maguktól az alkotóktól, a HitRock tagjaitól.

HitRock – A vén csavargó halála (részlet A vén csavargók” című zenés riportfilmből): www.youtube.com/watch?v=vSAuY_VlnrE

Mr. Basary énekes, Pozsonyi Tibor Finki dobos, Füchsel Tibor Füxi billentyűs, Vajda Tibor basszusgitáros és Mátyási Roland gitáros alkotta HitRock formáció legközelebb 2022. szeptember 23-án, péntek este 20 órakor ad koncertet, a budapesti Legenda Sörfőzde Centerben (1163 Budapest, Kövirózsa utca 8/c). A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb dedikálást is szerveznek az eseményre „A vén csavargók” riportfilm alkotói, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

HitRock “Csili Live!” második lemezbemutató koncert + “A vén csavargók” dedikálás:
www.facebook.com/events/1565996773856733

Source

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.