Lacuna Coil – Comalies XX – új videó

Egy különleges albummal jelentkezik Lacuna Coil. Az olasz gothic metal zenekar újravette és átgyúrta húsz évvel ezelőtti Comalies lemezét, amit október 14-én frissített verzióban Comalies XX címmel adnak ki. Az album dalait áthangszerezték és modernizálták. Mind erről Cristina Scabbia énekesnő így beszélt:

Az albumnál nem rebootban, spin-offban, vagy hasonlóban gondolkodtunk. Egyszerűen csak 2022-es módon akartuk felöltöztetni ezeket a dalokat, hogy megnézzük, ma is olyan dögösek e még, mint 20 évvel ez előtt. Nekünk tetszenek, de a véleményeteket majd elmondjátok ti is.”

Kedvcsinálóként máris itt van Comalies XX dalik videója.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.