Black Stone Cherry – Pénteken a Barba Negrában zenélnek

Rockvilág.hu online rockmagazin

A southern rocker Black Stone Cherry-re öt éve még pipák voltunk, mivel személyes okokra hivatkozva lemondták a 2017 januárjára és februárjára meghirdetett turnéjukat, így az A38 Hajón sem léptek fel 2017. február 11-én. 2018-ban azonban nem maradtunk Black Stone Cherry buli nélkül, ráadásul június 16-án a Barba Negra Trackben már az új southern rock slágerekre is táncikálhattunk, mivel a banda több dalt is műsorra tűzött a Family Tree címmel 2018. április 20-án megjelent nagylemezéről. Aki esetleg lemaradt a buliról, egy évre rá pótolhatta, ugyanis 2019. július 8-án az A38 Hajón léptek fel.

Szeptember 23-án immár negyedik alkalommal zenélnek nálunk (az első bulijuk még 2015. augusztus 15-én volt az A38 Hajón). A Kentuckyból elszármazott csapatnak jelenleg nincs új album a tarsolyában, így a régebbi slágerek és közönségkedvencek lesznek terítéken a bulin. Vendégként a The Georgia Thunderbolts kíséri őket a turnén, a hazai előzenekar pedig a Slowmesh lesz.

A koncert Facebook oldala
Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.