Crippled Black Phoenix – Hallgasd meg új lemezüket

Fémforgács

Hivatalosan szeptember 9-én fog megjelenni a Crippled Black Phoenix új nagylemeze, a Banefyre. Azonban a lemez, kiadójuk a Season of Mist jóvoltából már most végighallgatható.

Végre két év furcsaság után szabadjára engedhetjük saját furcsaságainkat. Valami nagyon sötét mágia folyik itt a Banefyre-en. A dolgok elkezdenek megváltozni, olyan módon, amit az emberek soha nem fognak tudni. Vedd el, és kezeld úgy, mint egy filmet. Kezdd az elején, és a végére vessz el benne. A maximális hangerő maximális eredményt ad hozzá.” – kommentálta a zenekar.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.