Chase the Comet

Ladies in Rock

A Chase the Comet egy Los Angeles-i székhelyű duó projektje. Nika Comet énekesnő és Alexander Mishustov gitáros Oroszországból származnak, és már régóta együtt zenélnek. Középiskolás korukban alapították meg a The Sun zenekarukat, majd később MyRockBand névre váltottak. Felbukkantak az American Idol műsorban, két nagylemezt is kiadtak, számos orosz fesztiválon felléptek.
2016-ban úgy döntöttek, ideje valami komolyabb dologba belevágni. Hátrahagyva mindent Los Angelesbe költöztek, nevüket pedig ekkor változtatták meg Chase the Cometre. 2017 végén kiadták első angol nyelvű EP-jüket This is MyRockBand címmel, amely korábbi zenekaruk dalainak angol változatát tartalmazza. 2018-ban megjelent debütáló nagylemezük Rush’N’Rule címmel, amit két turné is követett az Egyesült Államokban.
2019-ben érkezett második albumuk, az Out of the Matrix. 2020-ban a Napalm Records kiadónál jelent meg egy kislemezük, a T.A.T.u. All the things she Said dalának feldolgozása, amelyben az Infected Rain énekesnője, Leena Scissorhands is közreműködött.

Facebook: https://www.facebook.com/chasethecomet

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.